FTP Programları

Ftp programları :siteleri sunuculara göndermek amacıyla kullanılan programlardır. Kullandığımız tarayıcılar (İnternet Explorer, Firefox vs.) siteleri http protokolü aracılığı ile gösterirler. Ftp programları ise ftp protokolü aracılığı ile site dosyalarını gönderir.
CuteFTP Professional (30 gün kullanım kısıtlamalı)CuteFTP Professional, dünyaca ünlü File Transfer Protocol (FTP) yazılımıdır. Her türlü verilerinizi, dosyalarınızı, dökümanlarınızı hızlı ve güvenli bir şekilde sunucunuza transfer (upload/download) edebilmeniz için geliştirilmiş olan CuteFTP Professional, kuşkusuz lider dosya transferi programıdır.
Blaze FtpGüzel bir Ftp transfer programı. İki tarafa bölünmüş pencere sistemi. Yani Local ve FTP kısmı. Dosyalarınızı sürükle bırak şekliyle atabilir ya da alabilirsiniz. Kullanması ve Arabirimi çok kolay. Ftp bağlantısı ile ilgili açıklayıcı bilgiler sunuyor. Bağlantı hızı diğer FTP'lere göre biraz yavaş ama kullanışlı olmasından kazanıyor. ve firmanın kararı ile artık program ücretsiz!!!